Σήμερα Παρασκευή έχει Live στο Μεζεδοπωλείο "Πολιτεία" στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 07:32 Σήμερα Παρασκευή έχει Live στο Μεζεδοπωλείο "Πολιτεία" στη Λαμία!

Τώρα οι Παρασκευές μας γίνονται πιο μελωδικές... στο Μεζεδοπωλείο του Πολυχώρου "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά στη Λαμία!

Η Troika Live και αυτήν την Παρασκευή (9/12) στον υπέροχο χώρο του πρόσφατα ανακαινισμένου Αγίου Λουκά.

Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις στον πολυχώρο "Πολιτεία" είναι το Μεζεδοπωλείο. Λειτουργεί καθημερινά μεσημέρι βράδυ, εκτός Δευτέρας.

Και αύριο Παρασκευή οι: Νίκος Μανέτας, Νίκος Γιαταγάνας και Θάνος Φυσέκης συνεχίζουν Live στην "Πολιτεία" και σας προσκαλούν για μια υπέροχη μελωδική βραδιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22310 67113.

Ο πολυχώρος "Πολιτεία" είναι στο πιο όμορφο σημείο της πόλης μας, στον εξώστη του Αγίου Λουκά, λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση και σας προσκαλεί για καφέ, ποτό και φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Καινούργια πιάτα, εξαιρετικά ποιοτικός καφές, ποτά και κοκτέιλ, για απαιτητικούς, πάντα συνδυάζοντας την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Το Μεζεδοπωλείο όμως είναι αυτό που ξεχωρίζει στον πολυχώρο "Πολιτεία"!!!

Δείτε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση