Open Weekend: Έλα να οδηγήσεις το νέο Citroen C3 στη Λαμία!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 08:40 Open Weekend: Έλα να οδηγήσεις το νέο Citroen C3 στη Λαμία!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο Citroen C3 ΗΡΘΕ και στη Λαμία - Έλα να το οδηγήσεις σήμερα και αύριο στο Open Weekend της Citroen, στο Group Karellis !!!

Το νέο C3 είναι από τα μοντέλα που δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Ιδιαίτερο, εντυπωσιακό, με πλούσιο εξοπλισμό, σε πολλές εκδόσεις και προσιτή τιμή. 

Σε περιμένει να το γνωρίσεις από κοντά και να το οδηγήσεις στο Open Weekend, που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου,  από τις 9:00΄ το πρωί μέχρι τις 6:00΄ το απόγευμα, η εταιρεία Group Karellis στη Λαμία!

Σας περιμένουμε στο 2ο ΧΙΛ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΘΗΝΩΝ για μια οδηγική εμπειρία.

Tηλεφωνήστε στο 22310 23563 ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κλείστε ένα “Τest Drive”.

Το Citroen C3 ήρθε και στην ελληνική αγορά φέρνοντας ένα φρέσκο αέρα στην κατηγορία του.

Εμείς κάναμε μια βόλτα και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε!

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης από τη θέση του οδηγού μας εξηγεί γιατί νέο C3 είναι τόσο ξεχωριστό!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Έλα να το οδηγήσεις το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου, στην Group Karellis στη Λαμία!

Περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση