Νέο Κομμωτήριο στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 07:34 Νέο Κομμωτήριο στη Λαμία!

Το "VOGUE styling" είναι νέο Κομμωτήριο της πόλης, που όμως κουβαλάει την εμπειρία 30 ετών στην κομμωτική τέχνη!

Ένας νέος, υπέροχος χώρος, σας περιμένει στην οδό Ροζάκη Αγγελή 34 στη Λαμία, για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του και να αποκτήσετε το look που πάντα ονειρευόσασταν! 

Το γνωστό Κομμωτήριο "VOGUE styling" που λειτουργεί από το 1985 στη Στυλίδα, τώρα και στη Λαμία!!!

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με πολύ αγάπη και ένα μοναδικό στόχο: Να δημιουργούμε για εσάς μοναδικές κουπ και ιδιαίτερα χτενίσματα, που ταιριάζουν στη δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η συνεχής ενημέρωσή μας σε εξειδικευμένες σχολές του εξωτερικού, για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του styling και της κομμωτικής, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες.

Το "VOGUE styling" είναι το Κομμωτήριο που μπορεί να αναδείξει το στυλ σας, με μοντέρνες προτάσεις για κούρεμα, χτένισμα και βαφή. Είναι το νέο Κομμωτήριο στην πόλη  που μπορεί να σας προσφέρει όμορφα και υγιή μαλλιά με άποψη, για εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.  

Το "VOGUE styling" ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη Λαμία, ενώ σας προσκαλεί και στα εγκαίνιά του, που θα γίνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6:00΄ το απόγευμα (Ροζάκη Αγγελή 34 - Λαμία ).

"VOGUE styling"
Κομμωτήριο Γυναικείο - Ανδρικό - Παιδικό

Ροζάκη Αγγελή 34 - Λαμία Τηλ.2231 400160 - Έλενα: 6971657059
Λαμίας 27 - Στυλίδα Τηλ.22380 23842 - Μαρία:  6977791805
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εντυπωσιάστε στις γιορτινές εμφανίσεις με όμορφα και λαμπερά μαλλιά...
 
"VOGUE styling" - Καλές Γιορτές!!!
 
 
 
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00μ.μ., στα εγκαίνια του Vogue Styling, Ροζάκη Αγγελή 34 στη Λαμία.
 
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα.
 
Με εκτίμηση,
Η Δ/ΝΣΗ VOGUE STYLING
ΜΑΡΙΑ & ΕΛΕΝΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση