Ποιος σεφ έχει αναλάβει την κουζίνα του People που ανοίγει απόψε?

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 07:42 Ποιος σεφ έχει αναλάβει την κουζίνα του People που ανοίγει απόψε?

Στον ανανεωμένο γιορτινό χώρο του People από σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε πιάτα μοντέρνας ελληνικής δημιουργικής κουζίνας !!!

Ο chef Ανδρέας Ευαγγελάτος, (προσωπικός μάγειρας του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, chef de partie στη θαλαμηγό Λάτση-Τurama , sou chef του Pier one και του "Vardis Πεντελικόν", chef στο ξενοδοχείο "Oia canaves", consulting chef στην Καλιφόρνια) θα φιλοξενείται στην Κουζίνα του People και μαζί με την ομάδα του θα επιμελούνται τα πιάτα που ο ίδιος έχει εμπνευστεί για τον κατάλογο μας !!!

Ανανεωμένος χώρος, νέο menu με ελληνική δημιουργική κουζίνα, ένα πλήρως ενημερωμένο wine list και η πιο γιορτινή ατμόσφαιρα σας περιμένουν στο People!!!

Και στις γιορτές για φαγητό ή πότο People στη Λαμία!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση