Εντυπωσιακό άναμμα δέντρου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 08:02 Εντυπωσιακό άναμμα δέντρου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Γέμισε χαμόγελα και ελπίδα η πλατεία Πάρκου στη μεγάλη γιορτή με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Μήνυμα ελπίδας από το Δήμαρχο!

Εντυπωσιακά θετική ήταν η ανταπόκριση των Λαμιωτών στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής στη γιορτή που διοργάνωσε για το άναμμα του δέντρου.

Τα πρόσωπα έλαμψαν από τα χαμόγελα, τα χιλιάδες λαμπιόνια του τεράστιου δέντρου και τα πυροτεχνήματα που σκέπασαν τον ουρανό. 

Το δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος ευχήθηκε ο χρόνος που φεύγει να ήταν ο πιο δύσκολος και τα πράγματα να πάνε καλύτερα για όλους την επόμενη χρονιά. «Εξάλλου είναι στο DNA του Έλληνα να τα καταφέρνει καλύτερα στις δυσκολίες...», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δείτε το βίντεο:

Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου την σκυτάλη πήραν οι «Vegas», ενώ προηγήθηκε πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν:

  • Η Φιλαρμονική του Δήμου  Λαμιέων,
  • Τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Λαμιέων με χορογραφία που έχει θέμα την «Άγια Νύχτα»,
  • Η Χορωδία του 6ου Γυμνασίου,
  • Η Χορωδία  του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού,
  • Η Χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση