Η CHIGO γιορτάζει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με μια μοναδική προσφορά για τα Χριστούγεννα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 07:10 Η CHIGO γιορτάζει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με μια μοναδική προσφορά για τα Χριστούγεννα!

Ελάτε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στην εταιρεία "Τσαντούρης Ευστάθιος & ΣΙΑ Ο.Ε.",  στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 44, στη Λαμία και επωφεληθείτε από την μεγάλη προσφορά της CHIGO στα φετινά Χριστούγεννα!

Η CHIGO μία από της μεγαλύτερες κατασκευάστριες μονάδων κλιματισμού παγκοσμίως με ετήσια παραγωγή 10εκ. μονάδων, φέτος έκανε επίσημα την είσοδό της και στην ελληνική αγορά.

Για το λόγο αυτό, μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχει στο κατάστημά μας, "Τσαντούρης Ευστάθιος & ΣΙΑ Ο.Ε.",  η παρακάτω μοναδική προσφορά:


Κλιματιστικό μηχάνημα CHIGO FROZEN ΙNVERTER ΨΥΞΗΣ/ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ A++/A+ 9.000BTU

Όροι προσφοράς:
1. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% και τέλη ανακύκλωσης.
2. Η εγκατάσταση της μονάδος είναι εντελώς δωρεάν εφόσον γίνει σε ακτίνα 10χλμ από την πόλη της Λαμίας και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων δεν υπερβεί τα 3 μέτρα.
3. Ισχύς προσφοράς έως 7/1/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δείτε τον κατάλογο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά: LINK

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε στο κατάστημά μας, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 44, στη Λαμία, ή επικοινωνήστε στο 22310 37456.


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση