Έχει γράψει ιστορία: «120 χρόνια Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 13:25 Έχει γράψει ιστορία: «120 χρόνια Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με την εκδήλωση για τα «120 χρόνια Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας» ξεκίνησαν χθες οι τετραήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων που γιορτάζει τα 180 χρόνια από τη σύστασή του!

Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας για μια ακόμη φορά δικαίωσε τη φήμη της που ξεπερνά τα όρια του δήμου και της χώρας, αφού έχει κάνει πολλές διακεκριμένες εμφανίσεις και στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης ευχαρίστησε τον μαέστρο Δημήτρη Μαντά και όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Λαμίας για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει και ανακοίνωσε την μετεστέγαση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας σε ένα χώρο αντάξιο της ιστορίας και κύρους της, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας.

Ο Δήμαρχος κάλεσε επίσης όλα τα παιδιά να εγγραφούν στα μαθήματα της Φιλαρμονικής Λαμίας τα οποία είναι δωρεάν.

Ο Μαέστρος Δημήτρη Μαντάς, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του και το σπουδαίο έργο, που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ευχαρίστησε όλους όσους έχουν στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο τη Φιλαρμονική Λαμίας.

Επίσης αφιέρωσε την εκδήλωση σε όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια κράτησαν όρθια την Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας «και σε αυτούς που "έφυγαν"  από κοντά μας, αλλά και σε αυτούς που είναι εν ζωή. Γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας..» είπε χαρακτηριστικά ο μαέστρος.

Για την ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, που ιδρύθηκε το 1896, αλλά τη διαδρομή της μέχρι σήμερα μίλησε ο εκπαιδευτικός Κώστας Μπαλωμένος, ο οποίος επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του και το έργο του, που αφορά στην ιστορία του τόπου μας.

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή εκδήλωση για τα «120 χρόνια Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας».

Δείτε φωτογραφίες την εκδήλωση για τα «120 χρόνια Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση