Οι μαζορέτες του "Little Woman’s Club" χόρεψαν για τα «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 16:40 Οι μαζορέτες του "Little Woman’s Club" χόρεψαν για τα «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η Λαμία ζει στους ρυθμούς της μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς «Δώρα Ψυχής», που θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" από το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Και φέτος οι όμορφες μαζορέτες του "Little Woman’s Club", έδωσαν άλλο χρώμα στο κέντρο της πόλης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα ενίσχυσαν τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου για το Opel Corsa που θα κληρωθεί στις 13 Δεκεμβρίου στη μεγάλη φιλανθρωπική αγορά «Δώρα Ψυχής».

Δείτε το βίντεο:

Μην ξεχνάτε ότι με μόλις 5€ αγοράζετε ένα λαχνό και που ξέρετε μπορεί εσείς να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει το OPEL CORSA diesel, της εταιρείας Ντουλάκης ΑΕ.

Οι λαχνοί θα διατίθενται Κυριακή και Δευτέρα στην πλατεία Πάρκου, στο χώρο που είναι το αυτοκίνητο, και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από νωρίς το πρωί στα «Δώρα Ψυχής» στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου το βράδυ θα γίνει η κλήρωση.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση με τις μαζορέτες του "Little Woman’s Club"στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία:

Σας περιμενουμε όλους την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στα «Δώρα Ψυχής» στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" στη  Λαμία!

Καλές γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση