Ευκαιρίες καριέρας στην Jysk

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 20:05 Ευκαιρίες καριέρας στην Jysk

H JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και σύντομα ένα νέο κατάστημα JYSK θα κάνει εγκαίνια στη Λαμία.

Σε μια εποχή που οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, στην πλειονότητά τους αποχωρούν από τη χώρα μας ή παραμένουν περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους, η JYSK επιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξής της με στόχο την υλοποίηση του πλάνου για 40 καταστήματα στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2020.

Άλλωστε αυτό το πλάνο ανακοινώθηκε από την πιο επίσημη πηγή, από τον Lars Larsen, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της JYSK, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος JYSK στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2015, στην Αθήνα.

Η JYSK είναι μια σκανδιναβική εταιρεία και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της, από το σκανδιναβικό design των προϊόντων της μέχρι τις αρχές και τις μεθόδους με τις οποίες επιλέγει, αξιολογεί, εκπαιδεύει και επιβραβεύει τους υπαλλήλους της.

Διαθέτοντας περισσότερα από 2400 καταστήματα και 21000 υπαλλήλους σε 48 χώρες, η JYSK πιστεύει και βασίζεται στις δυνατές ομάδες οι οποίες, λειτουργώντας αρμονικά και με την υποστήριξη, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δομές που τους παρέχει η εταιρεία, καταφέρνουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Για όλες τις ομάδες όμως, ανεξαρτήτως καταστήματος, πόλης και χώρας, οι σταθερές αξίες και η προτεραιότητα στον πελάτη αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς και εκφράζουν την εταιρική κουλτούρα της JYSK.

Αν λοιπόν είστε ένας ομαδικός παίκτης, πρόθυμος ν’ αγωνιστεί για τους στόχους της ομάδας, σας ενδιαφέρει η λιανική πώληση και η εξυπηρέτηση πελατών και θέλετε να γίνετε από την αρχή μέλος ενός επιτυχημένου οργανισμού, δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση για μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το κατάστημα της JYSK στη Λαμία.

Η JYSK έχει ήδη αναρτήσει αγγελίες για τη στελέχωση του καταστήματός της στη Λαμία και μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο http://job.jysk.gr/.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη JYSK; Παρακολουθήσετε το video και θα δείτε γιατί η εργασία στη JYSK αποτελεί ευκαιρία καριέρας.

Δείξτε αφοσίωση και θα συναντήσετε τις ευκαιρίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση