H Άνοιξη έφτασε και είναι καιρός για παιχνίδι στην ύπαιθρο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 08:02 H Άνοιξη έφτασε και είναι καιρός για παιχνίδι στην ύπαιθρο!

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» έχει φροντίσει για σας και διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία σε μπαταριοκίνητα οχήματα όπως και μία μεγάλη συλλογή από παιχνίδια εξωτερικού χώρου.

Εδώ θα βρείτε σπιτάκια κήπου, τσουλήθρες, τραμπάλες, τραμπολίνο και ότι άλλο χρειάζεστε ώστε να μεταμορφωθεί η αυλή, ο κήπος ή ακόμα και η βεράντα σας σε παιδότοπο!

Όσο για τους μελλοντικούς άσους του τιμονιού, ένας μεγάλος στόλος  αυτοκινήτων και μηχανών εγγυώνται την σίγουρη διασκέδαση και ικανοποίησή τους.

Υπάρχουν ποδοκίνητα οχήματα (πετάλ) όπως και μπαταριοκίνητα ( 6V και 12V )  με τηλεκατεύθυνση για απομακρισμένο χειρισμό από ενήλικο άτομο μέχρι το παιδάκι να αποκτήσει εμπειρία οδήγησης.

Τα οχήματα είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 2 ετών και διαθέτουν ήχους ,μουσική ,φώτα και ραδιόφωνο* με δυνατότητα υποδοχής usb* και sd card*. (*Όχι όλα τα μοντέλα)

Και για τους μικρότερους φίλους μας όμως έχει φροντίσει η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» !!!

Τα ομορφότερα ποδηλατάκια βόλτας ( τρίκυκλα με τέντα και χερούλι ) βρίσκονται στο κατάστημά μας, κατάλληλα για ηλικίες από 9μηνών και άνω.Σε όλα τα ποδήλατα αφαιρούνται η τέντα το χερούλι και τα υποπόδια, ώστε όταν το παιδί είναι στην κατάλληλη ηλικία (2,5 - 3 ετών )να χρησιμοποιηθεί ως τρίκυκλο.

Παρέχουν ασφάλεια ( μπάρες , ζώνη ) και μία εύκολη λύση για την καθημερινή βόλτα.

Τα προϊόντα από τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε να τα αποκτήσετε και σε άτοκες δόσεις, (έως τρεις ), με την χρήση πιστωτικής κάρτας .

Υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης (μέσω εταιρείας courier ) στον χώρο σας ύστερα από συνεννόηση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 22310 37766.

«ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», γιατί ξέρεις που να πας για παιχνίδια !!!
Χατζοπούλου 27, Πλατεία Πάρκου - Λαμία.

Καλό καλοκαίρι...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση