Γέμισε ποδήλατα η Παύλιανη για το ITI EPIC 2017!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 16:12 Γέμισε ποδήλατα η Παύλιανη για το ITI EPIC 2017!

Με πάνω από 300 συμμετοχές, ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής, πλούσιο θέαμα και πολλούς επισκέπτες ολοκληρώθηκε στην Παύλιανη το ITI EPIC 2017, το οποίο ίσως αποτέλεσε την καλύτερη διοργάνωση στα 7 χρόνια του θεσμού! Ο αγώνας για άλλη μία χρονιά είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα παρότι είναι αρκετά απαιτητικός και σκληρός αγώνας!

Πλήθος κόσμου πλημύρισε το χωριό της Παύλιανης την ώρα της εκκίνησης στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, η εκκίνηση ήταν πανηγυρική και δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Λάμπρου.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τρείς διαδρομές 57, 35 και 20 χιλιομέτρων με την διαδρομή των 57 να αποτελεί κορυφαία πρόκληση με τα 2030 μέτρα θετικής υψομετρικής και τα εντυπωσιακά περάσματα δίπλα στο φαράγγι του Γοργοποτάμου που καθηλώνουν!

Η σήμανση και η εξυπηρέτηση των αθλητών από τους 5 σταθμούς ανεφοδιασμού χαρακτηρίστηκε άριστη,  σε συνδυασμό με τις μοναδικές διαδρομές δημιούργησαν ιδανικές  αγωνιστικές συνθήκες!

Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και έντονος, με κάποιους από τους αθλητές να πιέζουν στο όριο. Αυτό έφερε και κάποιες πτώσεις με λίγους τραυματισμούς οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα σε συνεργασία και με τη ΛΕΚ Στερεάς Ελλάδας, αλλά και με τη συνδρομή του Εκαβ Λαμίας.

Μεγάλος νικητής στη διαδρομή των 57 χιλιομέτρων αναδείχθηκε ο Θοδωρής Πετρίδης που παρέλαβε και το μεγάλο έπαθλο του αγώνα, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Plewa Aneta.

Τέλος για την παραμονή του αγώνα σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων που αποτελεί τον κύριο υποστηρικτή του αγώνα, την Τοπική Κοινότητα Παύλιανης για την εξαιρετική συνεργασία και φυσικά όλους τους μεγάλους χορηγούς που έδωσαν το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση