Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα Λαμία» είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 08:02 Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα Λαμία» είναι γεγονός!

Στο Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, στις 6-7-8 και 9 Ιουλίου 2017 - Μάθε πως μπορείς να συμμετέχεις στο Φεστιβάλ του τόπου σου!!!

Το «Κερνάμε Ελλάδα Λαμία» φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Μια στάση σε ότι αφορά στον γαστρονομικό τουρισμό, που αναδεικνύει τις γεύσεις, τα αρώματα και την μουσική που τις συνοδεύουν.

Ακόμη, στο Φεστιβάλ θα γίνουν εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά την τοπική οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα και αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της σύγχρονης φυσιογνωμίας της Φθιώτιδας και της κουζίνας της.

Στόχος του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα Λαμία» είναι να προβάλλει, να αναδείξει και να δικτυώσει την τοπική κουζίνα και τις επιχειρήσεις μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλο το τρίμηνο.

Έκθεση προϊόντων:
Παραγωγοί παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και αναδεικνύουν την τοπική ταυτότητα.

Γαστρονομικές παρουσιάσεις
Chef θα μας παρουσιάσουν προτάσεις από διάφορες περιοχές με ιδιαίτερο Γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Εκδηλώσεις:
Καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα.

Δες παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την μεγάλη γιορτή που θα γίνει στο  Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, στις 6-7-8 και 9 Ιουλίου 2017

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση