ΔΩΡΕΑΝ Delivery στη Λαμία για ένα μήνα - Ο νέος τυχερός που κερδίζει τα 150€

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 22:36 ΔΩΡΕΑΝ Delivery στη Λαμία για ένα μήνα - Ο νέος τυχερός που κερδίζει τα 150€

Το σύστημα επιβράβευσης του YouDelivery ανέδειξε ακόμη έναν μεγάλο τυχερό που κερδίζει 150€ για online Delivery στη Λαμία.

Ο Ιούλιος μπήκε πριν λίγες μέρες και η μηνιαία κλήρωση ανάμεσα στους χρήστες του γνωστού site "ευνόησε" τον Γιώργο Νίκου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε όλους τους συμμετέχοντες στη κλήρωση για το μήνα Ιούνιο, αλλά και τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή.

Όπως θα έχετε προσέξει όσοι το ακολουθείτε σε Facebook και instagram, η υπηρεσία εξελίσσεται καθημερινά με αποκλειστικές συνεργασίες, προσφορές και φρέσκους διαγωνισμούς που το καθιστούν την έξυπνη επιλογή για Delivery στη Λαμία.

Στο YouDelivery η παραγγελία σου έχει διπλό όφελος, χωρίς έξτρα κόστος! Μέσα από το Σύστημα Επιβράβευσης, μπορείς κάθε μήνα να διεκδικείς Δωρεάν το Delivery του επόμενου.

Με κάθε 1€ παραγγελίας κερδίζεις 20 πόντους Delivery και επιπλέον συμμετοχές στη μηνιαία κλήρωση.

Το YouDelivery λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του.

Κάνοντας σήμερα την εγγραφή σου, κερδίζεις τους πρώτους 600 πόντους αυξάνοντας τις συμμετοχές σου για την επόμενη κλήρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση