Στυλίδα: Επιτέλους έχει αποχέτευση! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 08:23 Στυλίδα: Επιτέλους έχει αποχέτευση! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Το σημαντικότερο έργο της ανατολικής Φθιώτιδας είναι πλέον γεγονός - Δείτε εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα από ψηλά και πως έγινε το έργο σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΛ!

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατάφερε να τελειώσει ένα πολύ μεγάλο έργο για το Δήμο του και να μετατρέψει τη Στυλίδα σε σύγχρονη πόλη με αποχετευτικό και ορθή διαχείριση των λυμάτων της. Επόμενος σταθμός Ράχες - Πελασγία - Γλύφα.

Η σύνδεση της Στυλίδας με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της Λαμίας ολοκληρώθηκε και ο Δήμος Στυλίδας και ειδικά ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να γιορτάζουν το γεγονός.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, έγιναν τα επίσημα εγκαίνια σύνδεσης του νέου αποχετευτικού συστήματος της Στυλίδας με τον Βιολογικό της Λαμίας ολοκληρώνοντας μέσα σε έξι περίπου χρόνια ένα μεγάλο έργο που είχε στοιχίσει εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές στο παρελθόν, χωρίς να λειτουργήσει!

Έτσι από τώρα και στο εξής, τα λύματα της πρωτεύουσας της Ανατολικής Φθιώτιδας θα διαχειρίζονται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο στην ΕΕΛ Λαμίας, βοηθώντας στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος στον Μαλιακό.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος εξήγγειλε από βήματος ότι σειρά έχουν οι Ράχες, η Πελασγία και η Γλύφα, διαμορφώνοντας σύγχρονες υποδομές σε όλον τον Δήμο του.

Στα εγκαίνια που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Νικόλαος στην κενρική πλατεία Στυλίδας, παραβρέθηκαν πλήθος επισήμων ανάμεσά τους όλοι οι βουλευτές του νομού, νυν και πρώην Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι στρατιωτικές αρχές του τόπου και φυσικά πολίτες του Δήμου Στυλίδας.

Εκτός των επισήμων που απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, στο βήμα ανέβηκε και ο υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Γκλέτσου, Γιάννης Καλαντζής που έκοψε μαζί με τον Δήμαρχο την κορδέλα.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση που έγινε στην πλατεία της Στυλίδας:

 

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα από drone για το πως ξεκίνησε και πως ολοκληρώθηκε το μεγάλο αυτό έργο:

 

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη....

 

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή των εγκαινίων που έγινε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Στυλίδας:

Ακολούθησε το «πάτημα» του κουμπιού του αντλιοστασίου στη Βασιλική από τον βουλευτή και πρώην υπεύθυνο μηχανικό στη ΔΕΥΑΛ, Αποστόλη Καραναστάση.

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση