Λαμία: Κάθε Σάββατο έχει Live στην ταβέρνα «Ελιά Διόνυσος»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 08:32 Λαμία: Κάθε Σάββατο έχει Live στην ταβέρνα «Ελιά Διόνυσος»

Το αγαπημένο σας στέκι «Ελιά Διόνυσος» στη Λαμία (στους Μύλους Μουζέλη) άνοιξε και σας υπόσχεται μοναδικές βραδιές γεύσεων και κεφιού!

Η Ταβέρνα-Restaurant «Ελιά Διόνυσος» ανακαινίσθηκε πρόσφατα με την υπογραφή του γνωστού Λαμιώτη εικαστικού Δημήτρη Κολτσίδα, ο οποίος δημιούργησε έναν υπέροχο χώρο, που σας περιμένει κάθε Παρασκευή -Σάββατο τα βράδια και Κυριακή μεσημέρι, καθώς και αργίες.

Κάθε Σάββατο βράδυ έχει live μουσική, με αγαπημένα παρεΐστικα τραγούδια.

Θεόδωρος Παπαδογιάννης στο ακορντεόν, Νικόλαος Καραΐσκος στην κιθάρα και Ιωάνννης Ρίζος στο μπουζούκι.

Τηλέφωνα για κρατήσεις: 22310 23029 και 6932455076.

Δυο λόγια για την ταβέρνα «Ελιά Διόνυσος»

Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1955 ως ταβέρνα "Ο Πύργος" του Γιάννη Αναγνωστόπουλου και αργότερα μετονομάστηκε σε ταβέρνα "Διόνυσος". 

Τώρα λειτουργεί υπό τη Δ/νση της δεύτερης γενιάς, αφού τη σκυτάλη έχει πάρει ο γιος, Ανδρέας Αναγνωστόπουλος, που συνεχίζει μέχρι σήμερα την παράδοση της οικογένειας.

Βρίσκεται στην οδό Μύλων 6 στη Λαμία (Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και όλες οι γνήσιες γεύσεις της ταβέρνας, που οι Ρουμελιώτες αγαπάμε.

Ο υπέροχος χώρος της διατίθεται και για κάθε κοινωνική σας εκδήλωση, που θέλετε να γίνει σε μια ζεστή όμορφη ατμόσφαιρα με καλό παραδοσιακό φαγητό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 23029 και 6932455076.

Καλές και χαρούμενες γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση