Στιγμές ξεγνοιασιάς και Ευχές από τον αγαπημένο σας Παιδότοπο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 11:04 Στιγμές ξεγνοιασιάς και Ευχές από τον αγαπημένο σας Παιδότοπο!

Ο πολυχώρος "Λιβελούλα" δημιουργήθηκε και λειτουργεί για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων και την ξεγνοιασιά των μεγάλων, βρίσκεται στην οδό Ολυμπιονικών 75 στη Λαμία, πάνω από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, δίπλα από τα γήπεδα του τένις, κοντά στο Χαλκιοπούλειο.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχεται Υγεία, Χαρά, με περισσότερες όμορφες στιγμές το 2018 και πολύ παιχνίδι !!!

"Λιβελούλα": Με δύο ξεχωριστούς, αλλά συνάμα γειτονικούς χώρους, προσφέρει διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλος χώρος αποκλειστικού παιδότοπου, με παιχνίδια που ανανεώνονται συνεχώς, προσωπικό επίβλεψης, κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, παροχή internet, εκδηλώσεις (κουκλοθέατρο, θεματικά πάρτι, προσεγμένος επαγγελματικός εξαερισμός, παρουσιάσεις βιβλίων και εκθέσεις χειροτεχνιών).

Αποκλειστική αίθουσα καφετέριας με τον πιο προσεγμένο καφέ που μπορείτε να βρείτε, παροχή internet, προσεγμένος επαγγελματικός εξαερισμός, μεγάλο μόνιτορ πολλαπλών χρήσεων (65"),  καθημερινές γλυκιές εκπλήξεις από τα χεράκια μας (και όχι μόνο), ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.

Πολυχώρος "Λιβελούλα"... σας περιμένουμε και το 2018 για να ξεχαστούμε όλοι μαζί, σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια!

Καλή Χρονιά!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση