Λαμία: «Το χειμώνα θέλω καλούς υαλοκαθαριστήρες και αξιόπιστη μπαταρία... σε μοναδικές τιμές!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 12:51 Λαμία: «Το χειμώνα θέλω καλούς υαλοκαθαριστήρες και αξιόπιστη μπαταρία... σε μοναδικές τιμές!»

Κάθε οδηγός που σέβεται τον εαυτό του και το αυτοκίνητό του κάθε χειμώνα φροντίζει να έχει σωστούς υαλοκαθαριστήρες και φυσικά μια καλή μπαταρία που δεν θα τον "αφήσει" ένα πρωί στα μέσα του χειμώνα.

Αυτό δε σημαίνει ότι τοποθετούμε στο αυτοκίνητό μας όποιους υαλοκαθαριστήρες βρεθούν μπροστά μας, ούτε κάνουμε τυχαία επιλογή μπαταρίας, γιατί και στις δυο περιπτώσεις μπορεί να μας "κοστίσουν" πολύ ακριβά, και όχι μόνο στην τσέπη μας.

Η σωστή κίνηση είναι να ενημερωθούμε από τους πλέον ειδικούς, ώστε να μη βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης πρέπει να επιλέξουμε και το σωστό timing, όταν δηλαδή υπάρχουν οι κατάλληλες προσφορές ώστε να επωφεληθούμε και στην τιμή.

Αυτό το μήνα λοιπόν τα παραπάνω συνδυάζει η καλύτερη εταιρεία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων στη Λαμία. Η "Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε.", που βρίσκεται στην οδό Ταϋγέτου 51 στη Λαμία (απέναντι από τον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας).

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία για αναβολές...

Η "Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε." σου προσφέρει τους καλύτερους υαλοκαθαριστήρες και τις πιο αξιόπιστες μπαταρίες, καθώς επίσης και μια σειρά από επώνυμα ανταλλακτικά BOSCH στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Υαλοκαθαριστήρες (με έκπτωση έως 50%)
Το παρμπρίζ είναι τα "μάτια" σου στον δρόμο γι' αυτό και πρέπει να το προσέχεις. Ένας υαλοκαθαριστήρας που δεν καθαρίζει καλά, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και δυστύχημα. Με απλά λόγια δεν παίζουμε με την ασφάλεια τη δική μας και φυσικά των επιβατών μας.

Στην εταιρεία "Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε." θα βρεις άριστης απόδοσης υαλοκαθαριστήρες BOSCH ECO επίπεδου μάκτρου Aerotwin με τον προσαρμογέα Multi Clipter. Έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό, που εγγυάται άριστη ορατότητα, ακόμη και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Επωφεληθείτε της προσφοράς και αποκτήστε τους με έως 50% έκπτωση (και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 22310 51105). 

Μπαταρίες (με έκπτωση έως 30% )
Σου συμβαίνει συχνά να "μείνεις” από μπαταρία και ειδικά το χειμώνα; Αν ναι, τότε ξέρεις από πρώτο χέρι πως είναι να προσπαθείς να βάλεις μπροστά και να μην παίρνει!

Τώρα μπορείς να επισκεφθείς την "Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε." για να ελέγξετε εντελώς δωρεάν σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Εδώ θα βρείς όλες τις σειρές μπαταριών S3/S4/S5 της Bosch με τεχνολογία PowerFrame σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με έως και 30% έκπτωση και δωρεάν τοποθέτηση ( και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 22310 51105). 

Γιατί BOSCH

Η τεχνολογία PowerFrame της BOSCH διασφαλίζει ιδανική ροή ηλεκτρικού ρεύματος, μειωμένη διάβρωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  • 100 % χωρίς καθόλου συντήρηση
  • Μέγιστη ασφάλεια
  • χάρη στη διπλή προστασία έναντι οπισθοσπινθήρα, η οποία προστατεύει την μπαταρία και κατά τη μεταφορά και όταν βρίσκεται σε κεκλιμένη θέση από σπινθήρες
  • Καμία υπερχείλιση του οξέος χάρη στη σφραγισμένη κατασκευή του καπακιού μπαταρίας
  • Πρώτης τάξης ποιότητα της Bosch
  • Απλή συναρμολόγηση και εύκολη μεταφορά χάρη στις εργονομικές λαβές μεταφοράς

Η εταιρεία Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε. είναι ο επίσημος έμπορος AUTOMOTIVE της BOSCH στην Στερεά Ελλάδα.

Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες και παλαιότερες εταιρείες του κλάδου, που χρόνια τώρα εμπιστεύονται οι επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου και οι καταναλωτές σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων όπως: Ανταλλακτικά, Λιπαντικά, Μπαταρίες και Εργαλεία BOSCH.​

Ντότσικας Ε.Τ.Α.Σ.Ε. Α.Ε.
Ταϋγέτου 51, Λαμία, 35133
Τηλέφωνο: (+30) 22310 51105
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FACEBOOK | WEBSITE

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση