Η Λαμία τώρα έχει το δικό της GALAXIA Home Center !!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 08:25 Η Λαμία τώρα έχει το δικό της GALAXIA Home Center !!!

H μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου στην Κεντρική Ελλάδα τώρα και στη Λαμία - BRAND DAYS αυτή την εβδομάδα!!!

Η αλυσίδα καταστημάτων GALAXIA Home Center, η μεγαλύτερη εταιρία επίπλων στην Κεντρική Ελλάδα, άνοιξε το τέταρτο κατάστημά της στην Στερεά Ελλάδα, δίνοντας την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό της Λαμίας, να επιλέξει τα έπιπλα του σπιτιού του και όχι μόνο, μέσα από μια τεράστια συλλογή σχεδίων για όλα τα γούστα! Σε ένα εκθεσιακό χώρο 1.500 m2 στο 2ο χλμ. Λαμίας-Αθηνών (πρώην ALEX PAK) θα βρείτε επώνυμα έπιπλα για όλο το σπίτι, σε ένα κατάστημα αντάξιο των προσδοκιών σας, σε τιμές που δεν θα το πιστεύετε!

Μετά από την Λιβαδειά, την Χαλκίδα και τη Θήβα, η εταιρία επέλεξε τη Λαμία για να δημιουργήσει το επόμενό της κατάστημα, σύμφωνα με την ανανεωμένη εικόνα του δικτύου GALAXIA Home Center.

Οι αποκλειστικές συνεργασίες με επώνυμα brands όπως Sofa Company, GRECO-STROM, Pesroom, FORMLAB, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, αποτελούν διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των  επίπλων και των υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα!

Η Λαμία αποκτά το δικό της GALAXIA Home Center!!! Επώνυμα brands, τεράστια ποικιλία επιλογών σε σχέδια και επίπεδα τιμών, φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της εταιρίας και εγγύηση του ονόματος GALAXIA, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνει το GALAXIA Home Center σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.


 

BRAND DAYS 30 Ιουλίου – 4 Αυγούστου!!!

Προσφορά γνωριμίας από το νέο κατάστημα GALAXIA Home Center!

Καλοκαιρινές εκπτώσεις και νέο κατάστημα! Ένας δυνατός συνδυασμός για μια δυνατή προσφορά! Μια μέρα για κάθε brand με έκπτωση πέρα από κάθε προσδοκία!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά, σημειώστε τη μέρα και κερδίστε την μεγαλύτερη έκπτωση στα πιο επώνυμα brands του επίπλου!

Δευτέρα: (30/7) ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ  -40% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ & -30% ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ
 
Τρίτη: (31/7)  SOFA COMPANY  -35% σε όλα τα προϊόντα
 
Τετάρτη: (01/8)  FORMLAB  -20% σε όλα τα προϊόντα
 
Πέμπτη: (02/8)  GRECO STROM  -30% ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & -40% ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
 
Παρασκευή: (03/8)  WOODY LINE  -20% σε όλα τα ΠΑΙΔΙΚΑ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ 
                              PESROOM  -20% σε όλα τα ΠΑΙΔΙΚΑ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
 
Σάββατο: (04/8)  Stay tuned!   ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη  ​​                 09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή​    9:00-14:30 & 17:30-21:00
Σάββατο​​​​                                  09:00-15:00
Web site: www.galaxia.gr

Η εταιρία GALAXIA Home Center ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια με το πρώτο εμβληματικό πολυκατάστημα επίπλων στη Λιβαδειά όπου στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της κεντρικής Ελλάδος παρουσιάζονται επιλεγμένες επώνυμες εταιρίες επίπλων και ειδών σπιτιού. Σε πείσμα των καιρών, χάρη στην ανταπόκριση και ενθάρρυνση των πελατών της, η εταιρία συνέχισε να αναπτύσσεται δυναμικά διευρύνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της αρχικά με ένα νέο κατάστημα στη Χαλκίδα και στη συνέχεια με ένα αντίστοιχο στην Θήβα. Σήμερα η πορεία ανάπτυξης συνεχίζεται με το νέο κατάστημα της Λαμίας που ολοκληρώνει τον κύκλο της Στερεάς Ελλάδας.

Στα καταστήματα GALAXIA Home Center μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα επίπλων για όλο το σπίτι, σαλόνια, τραπεζαρίες, συνθέσεις, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, παιδικά-νεανικά έπιπλα, έπιπλα βεράντας και κήπου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ένας γαλαξίας επιλογών για όλο το σπίτι!

Στα καταστήματα της εταιρίας σας περιμένουν έμπειροι σύμβουλοι προκειμένου να μελετήσουν και να προτείνουν την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε χώρου. Επίσης στα καταστήματα GALAXIA Home Center παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με έως και 36 άτοκες δόσεις καθώς και η μεταφορά των επίπλων, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα στην καλύτερη τιμή απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης!!!
GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060

Web site: www.galaxia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση