Ζητείται Junior Project engineer από τη «Mondelēz International» στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 10:31 Ζητείται Junior Project engineer από τη «Mondelēz International» στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Ζητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ή Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος Π.Ε ή Τ.Ε για να καλύψει τη θέση του Junior Project Engineer στην εταιρεία Mondelēz International, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας.

Η Mondelēz Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και αγαπημένα προϊόντα στις κατηγορίες κρουασάν, σοκολάτας, τσιπς, τσίκλας, καραμέλας, τυριού & μπισκότων, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ταλέντου που θα στελεχώσει την ομάδα συντήρησης του εργοστασίου της Λαμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη θέση και να κάνουν αίτηση εδώ.

Στην Mondelēz λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των δεδομένων σας. Η Mondelēz δεσμεύεται να επεξεργάζεται όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει με πλήρη διαφάνεια, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίζεται η ακρίβεια, η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες για την ευρωπαική νομοθεσία περί δεδομένων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιλεγμένες Αγγελίες