Ζητείται Payroll Specialist στην εταιρεία Mondelēz International, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 16:49 Ζητείται Payroll Specialist στην εταιρεία Mondelēz International, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας

Ζητείται Payroll Specialist, με τουλάχιστον 2 χρόνια συναφή εργασιακή εμπειρία, για να καλύψει τη θέση του My Pay Advisor (Payroll Specialist) στην εταιρεία Mondelēz International, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας.

 

Η Mondelēz Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και αγαπημένα προϊόντα στις κατηγορίες κρουασάν, σοκολάτας, τσιπς, τσίκλας, καραμέλας, τυριού & μπισκότων, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ταλέντου που θα στελεχώσει την ομάδα συντήρησης του εργοστασίου της Λαμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη θέση και να κάνουν αίτηση εδώ.

Στην Mondelēz λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των δεδομένων σας. Η Mondelēz δεσμεύεται να επεξεργάζεται όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει με πλήρη διαφάνεια, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίζεται η ακρίβεια, η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες για την ευρωπαική νομοθεσία περί δεδομένων μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Επιλεγμένες Αγγελίες