Ελλάδα - Γεωργία: Μονόδρομος η νίκη για τη γαλανόλευκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:47 Ελλάδα - Γεωργία: Μονόδρομος η νίκη για τη γαλανόλευκη (φωτο intime)

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (31/3, 21:45) εντός έδρας τη Γεωργία, για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε στη Γρανάδα (1-1) απέναντι στην Ισπανία υποδέχεται στην Τούμπα τους Γεωργιανούς και η νίκη είναι μονόδρομος.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τη γαλανόλευκη. Η έλευση του Βίλι Σανιόλ στον πάγκο των Γεωργιανών έχει επιφέρει μεγάλη βελτίωση κι αυτό αποδείχθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Στον αγώνα με τη Σουηδία, παρά την ήττα τους (0-1) στη Στοκχόλμη, οι παίκτες του παλαίμαχου Γάλλου άσου της Μπάγερν είχαν μεγάλες ευκαιρίες κι αδικούνται από το αποτέλεσμα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα «έβγαλαν την ψυχή» της Ισπανίας στην Τιφλίδα, με τους Ίβηρες να φτάνουν στη νίκη (2-1) με ανατροπή, χάρις σε γκολ του Όλμο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Εθνική Ελλάδας θα παραταχθεί με επιθετικό σχήμα, με τον Φαν’τ Σχιπ να επανέρχεται στο 4-2-3-1. Αμυντικά, την εστία θα φυλάξει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στα άκρα της άμυνας, τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν ο έμπειρος Μπακάκης και ο Ανδρούτσος με τα πολλά ανεβάσματα, ενώ αριστερά υπάρχει ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» με Τσιμίκα και Γιαννούλη. Τέλος, κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλας, που πήγαν εξαιρετικά στην Ισπανία.

Ο Μπουχαλάκης και Ζέκα θα είναι στο κέντρο, με τον Μπακασέτα να κινείται πιο μπροστά τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν φέρονται οι Τζόλης και Μασούρας, αλλά ουδείς μπορεί να αγνοήσει την παρουσία των Φορτούνη, Πέλκα και Λημνιού, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι βασικοί. Στην κορυφή θα δώσουν μάχη για μία θέση οι Γιακουμάκης και Παυλίδης

Στον άλλο αγώνα της 3ης ημέρας του ομίλου (η Ελλάδα είχε ρεπό την Κυριακή) η Ισπανία θα υποδεχθεί την ίδια ώρα (21:45) το Κόσοβο στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλης, με τη Σουηδία να έχει ρεπό.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση