Βράνιες: «Έγινε απόπειρα δωροδοκίας με απειλές πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 19:01 Βράνιες: «Έγινε απόπειρα δωροδοκίας με απειλές πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ»

Ο Όγκνιεν Βράνιες ερωτήθηκε για το αν ποτέ έχει δεχθεί… χρηματική πρόταση, για “στήσιμο” αγώνα και αποκάλυψε ότι υπήρξε σχετική προσπάθεια το 2018, πριν από το περίφημο ματς τίτλου της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ.

 

Ακόμα και τώρα, το περίφημο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ του 2018 συνεχίζει να… απασχολεί. Ο Όγκνιεν Βράνιες αποφάσισε να κάνει μια δήλωση «φωτιά», αποκαλύπτοντας πως πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είδε δεχθεί τηλεφώνημα για χρηματισμό του, από… τη Σερβία.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της Ένωσης, δέχτηκε και απειλές και τόνισε πως ενημέρωσε την πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, η πλευρά της ΑΕΚ τονίζει πως ποτέ δεν είχε ενημέρωση για όσα ισχυρίζεται ο Βράνιες.

Τα όσα δήλωσε ο Βράνιες στον «Kurir»

Έχεις παίξει ποτέ ένα κάποιο ματς που θεωρούσες ότι είναι στημένο;

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα ένα στημένο παιχνίδι, διότι απλά δεν το ξέρω. Υπήρχαν φήμες ενώ έπαιζα στην Ελλάδα ότι αμφισβητήθηκαν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν συμμετέχω σε αυτά τα πράγματα. Είμαι αντίπαλος όλων αυτών των μαφιών».

Έχει συμβεί ποτέ κάποιος να σας προσφέρει χρήματα για να στήσετε παιχνίδι;

«Είχα αυτή την εμπειρία όταν έπαιζα για την ΑΕΚ. Καθόμουνα στο σπίτι μου ένα βράδυ και χτύπησε το τηλέφωνο. Υποδύθηκε ότι ήταν μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν πολύ καλά. Ήταν ένας αγώνα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Ήταν ένας αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα τον σύλλογο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε».

Σας πρόσεφερε κάτι ξεχωριστό;

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευχάριστη συνομιλία και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποι του θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα για μένα. Τους είπα, ελάτε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Φοβήθηκες;

«Δεν φοβήθηκα καθόλου, καμία στιγμή. Ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να χάσουν από αυτό, όχι εγώ».

Έχετε μιλήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, μάνατζερ; Ποιες είναι οι εμπειρίες τους;

«Δεν μίλησα πολύ γιατί ειλικρινά δεν με ένοιαζε ποτέ. Για μένα, τα χρήματα δεν είναι τίποτα στη ζωή. Δεν είναι το παν τα χρήματα. Θα πωλούσες τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τον προπονητή σου, τους χιλιάδες οπαδούς που προσφέρουν και στηρίζουν τους παίκτες; Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα έκανα κάτι τέτοιο».

Παίζετε στοίχημα;

«Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση