Κλάτεμνπεργκ: «Δεν υπήρξε πέναλτι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, σωστή η «διόρθωση» για Ανσαριφάρντ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 19:33 Κλάτεμνπεργκ: «Δεν υπήρξε πέναλτι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, σωστή η «διόρθωση» για Ανσαριφάρντ»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τέσσερις φάσεις από την 2η αγωνιστική των play off και play out της Superleague. Κανένα χέρι – πέναλτι από τον Αουγκούστο στη Λεωφόρο – Σωστά το VAR έδωσε γκολ στον Ανσαριφάρντ και «διόρθωσε» το αρχικό οφσάιντ.

Δύο φάσεις για πέναλτι και δύο για οφσάιντ, επέλεξε να σχολιάσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες στιγμές της 2ης αγωνιστικής των play off και play out της Superleague.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ υποστήριξε συγκεκριμένα πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Αουγκούστο στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και –αντίθετα- πως σωστά δόθηκε στον ΟΦΗ στο χέρι του Κάργα.

Τέλος, υπάρχουν και δύο φάσεις υπόδειξης οφσάιντ, το γκολ του Ατρόμητου στον αγώνα με τον Απόλλωνα και της ΑΕΚ με τον Ανσαριφαντ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου τονίζει ότι: «Στον αγώνα Ατρόμητος – Απόλλων ο βοηθός διαιτητής λανθασμένα καταλόγισε οφσάιντ σε τέρμα που σημείωσε η ομάδα του Ατρόμητου Ο VAR διόρθωσε τη φάση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Το ίδιο συνέβη και αργότερα στην ίδια αγωνιστική στον αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση