Λουτσέσκου: «Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προσδοκίες»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 18:04 Λουτσέσκου: «Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προσδοκίες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο ρουμανικό realitatea sportiva για τη νέα εποχή στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Ξεκινάμε την προετοιμασία, δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Conference League. Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχουν 2-3 ακόμη ανάγκες εκεί, για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι προπονητής που εργάζεται και ζητά συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ του συλλόγου ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφρασα την άποψή μου για την ομάδα των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, και ο σύλλογος μου προτείνει. Δεν είμαι εγώ εκείνος που ζητώ ονόματα παικτών», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής.

Σχετικά με τις προσδοκίες που υπάρχουν, είπε: «Είμαι προπονητής που έχει κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θα είναι μια τεράστια πίεση, γιατί όλοι θα περιμένουν να επιτύχουμε αμέσως αυτό που κάναμε στο δεύτερο έτος εργασίας. Το γνωρίζω αυτό και το γεγονός ότι πρέπει να κερδίσω. Εάν δεν κερδίσω, υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση