Κώστας Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 18:59 Κώστας Φορτούνης: «Να με δει ο γιος μου να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν»

Ο Κώστας Φορτούνης παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του, αλλά τόνισε ότι η γέννηση του γιου του έχει αλλάξει τελείως το κίνητρό του για την επιστροφή.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για το νέο στόχο στην καριέρα του, ο οποίος και σχετίζεται πια με το γεγονός ότι έχει γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη

Για τον τραυματισμό του και τον γιο του: Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή.

 

Για το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει.

Για τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση