Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: «Θα συλληφθεί ο Βίτορ Περέιρα στην Αθήνα;» αναρωτιούνται οι Τούρκοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 12:33 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: «Θα συλληφθεί ο Βίτορ Περέιρα στην Αθήνα;» αναρωτιούνται οι Τούρκοι (φωτο intime)

Ανησυχία φαίνεται πως υπάρχει στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε όσον αφορά τον ερχομό του Βίτορ Περέιρα στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς –όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι– ο Πορτογάλος προπονητής κινδυνεύει με φυλάκιση για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι «αιωνίων» το 2015.

Η χειρονομία του παλιού προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, προς το πέταλο της Θύρας 13 πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο -τον Φεβρουάριο του 2015– έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, ενόψει του αυριανού, Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε.

Ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για υποκίνηση βίας με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Θυμίζουμε ότι η ενέργειά του αυτή, προκάλεσε ρίψη αντικειμένων και εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ντέρμπι των “αιωνίων” να μην ξεκινήσει ποτέ.

Σύμφωνα με τη «FotoSpor», στη Φενέρμπαχτσε υπάρχει έντονη ανησυχία για το αν θα μπορέσει ο Περέιρα να ταξιδέψει στη χώρα μας και αν οι ελληνικές αρχές προχωρήσουν στη σύλληψή του.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της “απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού”», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Να αναφέρουμε πάντως πως σε ανάλογη περίπτωση, αυτή του Κασάμι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, τις φορές που έχει επιστρέψει στη χώρα μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση