Ζβέρεφ: «Φαβορί για τον τελικό του Roland Garros ο Τσιτσιπάς»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 17:49 Ζβέρεφ: «Φαβορί για τον τελικό του Roland Garros ο Τσιτσιπάς»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ εξήγησε γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και φέτος από τα φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Roland Garros

Μια ημέρα μετά από την κλήρωση του Roland Garros που άνοιξε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά για να φτάσει και το 2022 στον τελικό του Roland Garros ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε ότι ο Έλληνας έχει πολλές ελπίδες για να τα καταφέρει.

«Έτσι όπως παίζει ο Στέφανος στη χωμάτινη σεζόν, έχει πολύ καλές πιθανότητες να φτάσει στον τελικό, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης στο χώμα από την κάτω πλευρά. Θεωρώ ότι και ο Αντρέι έχει καλή πιθανότητα να πάει βαθιά στο τουρνουά.

Ο Ντανίλ είναι Νο.2 στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να προσαρμοστεί στο χώμα. Ο Ρουντ παίζει και αυτός καλά. Αλλά για μένα, από το κάτω μέρος, ο Στέφανος είναι το φαβορί και κάθε άλλος παίκτης θα έλεγε το ίδιο πράγμα, κρίνοντας απλά και από τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να παίξει με Ναδάλ-Τζόκοβιτς-Αλκαράθ-Ζβέρεφ μόνο στον τελικό της 6ης Ιουνίου και έως εκεί μπορεί να βρει απέναντι του τους Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ που δεν τον τρομάζουν στο χώμα.

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε το 2021 στον τελικό και έχασε με ανατροπή με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση