Λιονέλ Μέσι: Φήμες για τηλεφώνημα στον Τσάβι και αίτημα επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:42 Λιονέλ Μέσι: Φήμες για τηλεφώνημα στον Τσάβι και αίτημα επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται να έχει ακόμα στο μυαλό του την Μπαρτσελόνα. Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του Αργεντινού με τον προπονητή των Καταλανών, Τσάβι.

Παρά το γεγονός ότι τόσο οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και ο Λιονέλ Μέσι, έχουν καταστήσει σαφή την πρόθεση τους να εξαντλήσουν το συμβόλαιο που τους δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, οι φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, άφηναν ανοικτό ένα ενδεχόμενο αποχώρησης του διάσημους Αργεντινού από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ενα «σενάριο» που… ενισχύεται μετά τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή El Chiringuito de Jugones, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, να αποκαλύπτουν ότι ο Λιονέλ Μέσι επικοινώνησε με τον Τσάβι και ενδεχομένως να μιλήσει και με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο δημοσιογράφος Εντουάρντο Ίντα αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σταρ ήταν εκείνος που κάλεσε τον προπονητή των “μπλαουγκράνα” και άλλοτε συμπαίκτη του, ζητώντας του να μεσολαβήσει για να γυρίσει στη Βαρκελώνη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση