Κορμπεράν για το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Έχω καταλήξει για την ενδεκάδα, θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 18:00 Κορμπεράν για το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Έχω καταλήξει για την ενδεκάδα, θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο του προπονητή, Κάρλος Καρμπεράν, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Κάρλος Καρμπεράν ανέλυσε αρχικά τη φιλοσοφία του και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ προανήγγειλε δύο αλλαγές στην ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το κλειδί της αναμέτρησης με τη Σλόβαν: «Όπως είπα πριν, το συναισθηματικό και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να δείξουμε αύριο είναι ομαδικότητα. Να είμαστε ενωμένοι και μαζί με τους φανταστικούς μας φιλάθλους μας να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε πως έχουμε χαρακτήρα, πως είμαστε εδώ και να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Φυσικά έχουμε δύο παιχνίδια για αυτό. Όμως αύριο είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

– την ενδεκάδα και τις τυχόν αλλαγές στη λίστα: «Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA. Μετά τις δοκιμές έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν οι αλλαγές».

-το να θα υπάρχουν πιθανότητες για έκπληξη με επιστροφές παικτών που είναι εκτός πλάνων: «Δεν ξέρω, δουλεύω με την ομάδα αυτές τις δύο μέρες. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες».

– τους παίκτες που δεν ήταν στις προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα προπονούνται με την ομάδα».

 πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση