Υποτιμητικές δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από πρώην σταρ του NBA: «Δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ και πως να προπονηθεί»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 10:46 Υποτιμητικές δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από πρώην σταρ του NBA: «Δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ και πως να προπονηθεί» ΦΩΤΟ Reuters

Η ασέβεια προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται από κάποιους λίγους Αμερικανούς στο NBA, που δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένα παιδί από τα Σεπόλια είναι πλέον ο κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημά τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος όχι απλά ανέφερε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι… ελίτ στο NBA, αλλά έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι “δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ. Παίζει, πήρε και πρωτάθλημα, μπράβο, αλλά δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ”.

Στη συνέχεια όμως έφθασε μέχρι και το σημείο να τονίσει ότι “Greek Freak” δεν ξέρει πως να προπονήσει το σώμα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιθανότατα ο καλύτερα γυμνασμένος ίσως και αθλητής γενικότερα παγκοσμίως, αλλά σύμφωνα με τον Γκίλμπερτ Αρίνας, ούτε σε αυτό το “κομμάτι” είναι καλός.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση