Κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές στο Αγρίνιο με τον Κούμαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 20:55 Κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές στο Αγρίνιο με τον Κούμαν

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Κούμαν στο Αγρίνιο.

Σπάνιες ποδοσφαιρικές στιγμές βιώνει το Αγρίνιο καθώς φιλοξενεί τον Κούμαν, τον Ολλανδό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο Ρόναλτ Κούμαν, που αφίχθη το μεσημέρι στην πόλη,  έφτασε πριν λίγα λεπτά στο Εmileon, στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού, όπου τον υποδέχτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου.

Ο σπουδαίος Ολλανδός προπονητής- μέχρι πρόσφατα της Μπαρτσελόνα-  και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόσκληση του γνώριμου του (απο τα χρόνια του Άγιαξ) Γιάννη Αναστασίου και ήρθε στο Αγρίνιο , συνοδευόμενος από επιτελείο έξι ατόμων.

O Φώτης Κωστούλας πρόσφερε στον ευδιάθετο Ρόναλτ Κούμαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και στη συνέχεια στο Emileon η διοίκηση του Παναιτωλικού θα του παραθέσει γεύμα.

Ο Ροναλτ Κούμαν θα διανυκτερεύσει στο Αγρίνιο ενώ προγραμματίζεται να παρακολουθήσει το αυριανό ματς του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση