WTA Finals: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη, αλλά φεύγει με μεγάλο χρηματικό έπαθλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 09:53 WTA Finals: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη, αλλά φεύγει με μεγάλο χρηματικό έπαθλο

Έχασε με 6-3, 6-2 από την Γκαρσιά.

Στον ημιτελικό σταμάτησε η εκπληκτική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Finals, αλλά η 27χρονη τενίστρια θα φύγει από το Τέξας με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. 

Η Καρολίν Γκαρσιά έβαλε «φρένο» στην Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας με 6-3, 6-2, για να περάσει στον τελικό. Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε περάσει στα ημιτελικά ως αήττητη και πρώτη του ομίλου της, δίχως να χάσει σετ.

Στο WTA Finals η κάθε τενίστρια παίρνει 110.000 ευρώ ως πριμ συμμετοχής και άλλα τόσα για κάθε νίκη στους ομίλους. Κάτι που σημαίνει πως στην πρώτη φάση του τουρνουά η Σάκκαρη εξασφάλισε 440.000 ευρώ. Με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά πήρε άλλα 30.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το χρηματικό έπαθλο της Ελληνίδας ανέρχεται συνολικά στα 470.000 ευρώ, σύμφωνα με το sport24. 

Όσο για την Καρολίν Γκαρσιά, που απέκλεισε τη Σάκκαρη, εξασφάλισε ήδη 860.000 ευρώ και διεκδικεί άλλα 820.000, εάν κατακτήσει το τρόπαιο.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση