Λιονέλ Μέσι: «Με πιέζει τρομερά και ο γιος μου αλλά ο Θεός θα αποφασίσει αν θα πάρουμε το τρόπαιο»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 15:58 Λιονέλ Μέσι: «Με πιέζει τρομερά και ο γιος μου αλλά ο Θεός θα αποφασίσει αν θα πάρουμε το τρόπαιο»

Η ώρα για το Μουντιάλ 2022 πλησιάζει και οι προσδοκίες στην Αργεντινή για την κατάκτηση του τροπαίου είναι για μία ακόμη φορά τεράστιες, στην τελευταία παρουσία του Λιονέλ Μέσι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ίδιος ο Μέσι έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ole» της πατρίδας του και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εθνική Αργεντινής, αλλά παρέπεμψε στον… Θεό για το αποτέλεσμα του Μουντιάλ 2022. Ξέρει πάντως ότι η “πίεση” για τον ίδιο θα είναι ξανά τεράστια και σημείωσε ότι ακόμη και ο γιος του Τιάγκο τον… αγχώνει για να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι δηλώσεις του Μέσι

«Αυτή η ομάδα είναι παρόμοια με αυτήν του 2014, όταν φθάσαμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα, κατάλαβα ότι έπρεπε να πιστέψουμε σε αυτήν την ομάδα και πως είναι σημαντικό να αρχίσουμε καλά στην διοργάνωση. Αυτή η ομάδα, έγινε δυνατή όταν χάσαμε από την Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα του 2019.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή, αλλά επίσης πρέπει να ξέρουμε ότι είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσεις. Σε έναν αγώνα, όλα μπορεί να συμβούν και υπάρχουν λεπτομέρειες που κρίνουν το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά όχι ότι θα κερδίσουμε με βεβαιότητα όπως πιστεύουν όλοι οι Αργεντινοί. Πάντα συμβαίνουν πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν μπορείς να φανταστείς. Πρέπει να σκέφτεσαι μόνο το πρώτο παιχνίδι και όχι τα άλλα. Δεν είμαι από αυτούς που δίνουν υποσχέσεις. Ο Θεός είναι αυτός που αποφασίζει τι πρέπει να συμβεί. Σκέφτομαι μόνο αυτό. Υπάρχει μεγάλο άγχος στην οικογένεια, όπως και σε ολόκληρη την χώρα. Με ρωτάει η Αντονέλα (σ.σ. η σύζυγος του), ενώ ο Τιάγκο (σ.σ. ένας από τους γιους του) βλέπει συνέχεια βίντεο της εθνικής ομάδας, κοιτάζει το ημερολόγιο και με… πιέζει τρομερά».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση