Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 15:14 Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ (φωτο intime)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και πάλι στην “οικογένεια” του ΠΑΟΚ. Στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου θα επικυρωθεί ο νέος ρόλος του έμπειρου τεχνικού στον “δικέφαλο του Βορρά”.

Ποδοσφαιριστής, προπονητής και τώρα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο “δικέφασλος του Βορρά” προχωράει σε αλλαγές στο σχήμα του διοικητικού συμβουλίου και ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, παίρνοντας το ρόλο του β’ αντιπροέδρου και υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου.

Στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ θα μπουν επίσης ο Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (αναλαμβάνει το δίκτυο συνεργατών) και ο Δημήτρης Μουσάκης. Ο τελευταίος θα αναλάβει ως project manager της Νέας Τούμπας.

Από το Δ.Σ. του “δικεφάλου του Βορρά” αποχωρεί ο Γιώργος Σαββίδης, για προσωπικούς αλλά και τεχνικούς λόγους. Την… έξοδο θα περάσουν και οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευ. Χρυσοχόος (που διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής).

Το νέο διοικητικό σχήμα θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Πηγή: newsit,gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση