Συνέντευξη «ποταμός» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι – Η βασιλική οικογένεια μου έστειλε γράμμα για το θάνατο του γιου μου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 23:40 Συνέντευξη «ποταμός» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι – Η βασιλική οικογένεια μου έστειλε γράμμα για το θάνατο του γιου μου»

Το πρώτο μέρος της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε αποκαλύψεις και απίθανες ατάκες από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο “επιτέθηκε” τόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στον προπονητή της Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο θέμα του αγοριού που έχασε στη γέννα η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Οι δηλώσεις του Ρονάλντο

Για τις μεταγραφικές φήμες για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Ειλικρινά ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά όπως ξέρεις με την ιστορία μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η καρδιά κάνει τη διαφορά. Όπως φυσικά και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ήμουν έκπληκτος γιατί προσπάθησαν σκληρά να με υπογράψουν, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Επειδή μίλησε η καρδιά και φώναξε δυνατά εκείνη τη στιγμή».

Για τη σχέση του με τον Ραλφ Ράνγκνικ: «Φυσικά σέβομαι ότι έπρεπε να τον φωνάζουμε “αφεντικό”, είχε πάρει τη δουλειά όπως και να έχει. Κάθε προπονητή της καριέρας μου τον φώναζα “αφεντικό”. Βαθιά μέσα όμως, ποτέ δεν τον ένιωσα πραγματικά ως αφεντικό, επειδή υπήρχαν κάποια θέματα στα οποία δεν συμφωνούσα μαζί του. Ο Ράνγκνικ δεν ήξερε τι έκανε. Δεν ήξερε τη βασική διάσταση του συλλόγου, την ιστορία του. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αφού απολύθηκε ο Σόλσκιερ έπρεπε να έρθει ένας κορυφαίος προπονητής, όχι ένας τεχνικός διευθυντής».

Για την σχέση του με τον Σόλσκιερ: «Αγαπώ τον Σόλσκιερ. Θεωρώ ότι ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, γιατί αν θυμάμαι κάτι από τους ανθρώπους, αυτός είναι η καρδιά τους. Για για μένα ο Όλε είναι φανταστικός. Είναι δύσκολο να πάρεις τον ρόλο του Φέργκιουσον, αλλά πιστεύω ότι έκανε δεδομένα καλή δουλειά. Χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Ήμουν πολύ χαρούμενος που δούλεψα μαζί του έστω και για αυτή τη σύντομη περίοδο».

Για το αν δίνει συμβουλές στους νέους παίκτες: «Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές στους νέους, προτιμώ να δίνω το καλό παράδειγμα. Επειδή είμαι παράδειγμα. Είμαι στην προπόνηση κάθε μέρα και κάνω τα ίδια πράγματα. Φτάνω πρώτος και φεύγω τελευταίος. Οι λεπτομέρειες μιλούν από μόνες τους. Αν δώσεις κάποια συμβουλή σε έναν νέο, μετά από ένα λεπτό την ξεχνά και κάνει ό,τι θέλει. Για αυτό θέλω να τους δίνω το παράδειγμα. Μου φαίνεται επίσης ότι η νέα γενιά απλά δεν ενδιαφέρεται».

Για τη στήριξη στο θάνατο του γιου του και τη Χεορχίνα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αγγλικό λαό για την απίστευτη συμπαράσταση που έδειξε στο θάνατο του γιου μου. Μέχρι και η βασιλική οικογένεια που έστειλε γράμμα. Στενοχωρήθηκα με το θάνατο της Βασίλισσας, γιατί πάντα η βασιλική οικογένεια ήταν καλή μαζί μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να παίξω μετά από αυτό, αλλά η Χεορχίνα που είπε να πάω να παίξω για να ξεχαστώ. Είναι πολύ δυνατή, παρότι είναι νέα ακόμη. Είχε ενδιαφέρουσα ιστορία και έζησε δύσκολα μικρή με την οικογένειά της».

Για τη στασιμότητα στη Γιουνάιτεντ: «Αλήθεια πίστευα ότι μετά από 13 χρόνια τα πάντα θα είχαν αλλάξει. Αλλά εξεπλάγην, με την κακή έννοια. Όλα ήταν τα ίδια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μηδενική εξέλιξη. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους ακολουθούσαν την τεχνολογία, είχαν σύγχρονες εγκαταστάσεις. Πάντα προσπαθούσαν να προοδεύουν στην προπόνηση, τη διατροφή, την αποθεραπεία. Η Γιουνάιτεντ είναι πιο πίσω σε σχέση με αυτούς τους συλλόγους».

Για την κριτική από τον Τύπο: «Η αρνητική κριτική του Τύπου είναι για τα σκουπίδια, δεν ασχολούμαι με αυτή. Τους νοιάζει μόνο να είναι αρνητικοί. Θα έχω κακές στιγμές αλλά τότε η κριτική θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δεν τους αρέσει να βλέπουν επιτυχημένους ανθρώπους. Η ζήλεια παίζει τον ρόλο της. Ενδιαφέρομαι μόνο για αυτούς στους οποίους αρέσω, όχι για τους υπόλοιπους».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση