Μουντιάλ 2022: Το Lusail Stadium στη Λουσαΐλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 13:53 Μουντιάλ 2022: Το Lusail Stadium στη Λουσαΐλ

Η παρουσίαση των γηπέδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Το Lusail Stadium στην πόλη Λουσαΐλ είναι αυτό στο οποίο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα αλλά και ο τελικός του Μουντιάλ 2022, συν φυσικά άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης, με το γεγονός ότι επιλέχθηκε για… αρχή και φινάλε να δείχνει και το πόσο ξεχωριστό θεωρείται για τους Καταριανούς, οι οποίοι πάντως δεν θα το χρειαστούν μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Το Lusail Stadium κατασκευάστηκε το 2021, έχει χωρητικότητα 80.000 θεατών και το σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς. Η κατασκευή του έγινε αποκλειστικά και μόνο για το Μουντιάλ, αφού οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι μετά το τέλος του τουρνουά οι περισσότερες θέσεις του θα ξηλωθούν και θα παραχωρηθούν, ως δωρεά, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Γιατί θα γίνει αυτό; Επειδή στο Λουσαΐλ δεν τους απασχολεί και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, παρά μόνο για το Μουντιάλ.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση