Μουντιάλ 2022: Καταγγελία-«βόμβα» για δωροδοκία από το Κατάρ σε παίκτες του Ισημερινού!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 21:30 Μουντιάλ 2022: Καταγγελία-«βόμβα» για δωροδοκία από το Κατάρ σε παίκτες του Ισημερινού!

Ο δημοσιογράφος Αμζάντα Ταχά έγραψε στο Twitter ότι το Κατάρ έχει «αγοράσει» τη νίκη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, με σκορ 1-0

Τα προβλήματα για τους Καταριανούς τελειωμό δεν έχουν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ 2022 που ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής (20/11, 18:00).

Κι αυτή τη φορά δεν είναι κάποια δυτική κυβέρνηση ή ΜΜΕ που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ένας επιφανής Άραβας δημοσιογράφος. Ο λόγος για τον  Αμζάντ Ταχά, ο οποίος είναι συνεργάτης της Daily Mail, έχοντας ως έδρα το Μπαχρέιν και μεταξύ άλλων είναι Περιφερειακός Διευθυντής του Βρετανικού κέντρου μελετών και έρευνας Μέσης Aνατολής, αλλά και συγγραφέας του βιβλίου «Η εξαπάτηση της αραβικής άνοιξης», το οποίο δείχνει και  την ευαισθητοποίησή του για τα ζητήματα στη Μέση Ανατολή.

Ο Ταχά λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την σοκαριστική είδηση που εμφανίζει το Κατάρ να έχει δωροδοκήσει παίκτες του Ισημερινού (αντίπαλος του στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης) προκειμένου να επικρατήσει με 1-0 και μάλιστα το γκολ να σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο:

Αναλυτικά το tweet του Ταχά:

«Το Κατάρ δωροδόκησε 8 ποδοσφαιριστές του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ηττηθούν με 1-0 στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την είδηση επιβεβαιώνουν πέντε πληροφοριοδότες τόσο από το Κατάρ, όσο κι από τον Ισημερινό. Ελπίζουμε να είναι ψέμματα. Ελπίζουμε όμως ότι η κοινοποίηση της πληροφορίας θα επηρεάσει αυτή τη συναλλαγή. Ο κόσμος πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA».

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το «τιτίβισμα» του Χαμζά επικράτησε ένας χαμός στα social media με τα μέσα του Εκουαδόρ να το αναπαραγάγουν με πηχαίους τίτλους.

Την ίδια στιγμή και παρόλο που όσο περνάει η ώρα η συγκεκριμένη είδηση έχει αρχίσει να αναπαράγεται από πολλά διεθνή ΜΜΕ, ούτε το Κατάρ, ούτε ο Ισημερινός και πολύ περισσότερο η Διεθνής Ομοσπονδία δεν έχουν πάρει θέση σ' αυτήν την πολύ σοβαρή καταγγελία, δημιουργώντας απορίες για τη στάση τους.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση