Μουντιάλ 2022: Οριστικά χωρίς Μανέ η Σενεγάλη λόγω τραυματισμού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 10:13 Μουντιάλ 2022: Οριστικά χωρίς Μανέ η Σενεγάλη λόγω τραυματισμού

Άτυχος ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου.

Οι ελπίδες της Σενεγάλης για πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 μειώνονται πλέον, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε επισήμως ότι ο Σαντιό Μανέ δεν θα είναι στο Κατάρ λόγω του τραυματισμού του στη δεξιά περόνη, έχοντας ήδη υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήθελε σαν τρελός, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής, να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο Μανέ δήλωσε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στη δεξιά περόνη αλλά τελικά χρειάστηκε να κάνει επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι μπήκαν τέλος στις ελπίδες του για παρουσία στο Κατάρ, όπως ανακοίνωσε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης.

Η οποία Σενεγάλη θα πρέπει, πλέον, να κυνηγήσει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022 χωρίς τον καλύτερό της παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στο Μόναχο για να αρχίσει την αποθεραπεία του.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση