Παγκόσμιο με MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα, απλά άχαστο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 10:13 Παγκόσμιο με MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα, απλά άχαστο!

Μπαίνεις στο Opap Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται με 4 παιχνίδια κάθε ημέρα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Σήμερα γίνονται οι πρώτοι αγώνες του 3ου και του 4ου ομίλου.

Μαζί με το Παγκόσμιο ήρθε και το ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Παίζεις MundoBall και σηκώνεις εσύ την κούπα του Παγκοσμίου!

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

 Παίζεις με τους φίλους σου στο δικό σας πρωτάθλημα

 Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Mε το ΜundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σκοράρεις με το ΜundoBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Πρεμιέρα σήμερα για την Αργεντινή και τη Γαλλία

 Δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αργεντινή και η Γαλλία δίνουν τα πρώτα παιχνίδια τους στη διοργάνωση.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 12:00 Αργεντινή-Σαουδική Αραβία (3ος όμιλος)
  • 15:00 Δανία-Τυνησία (4ος όμιλος)
  • 18:00 Μεξικό-Πολωνία (3ος όμιλος)
  • 21:00 Γαλλία-Αυστραλία (4ος όμιλος)

Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα το ζήσεις με τις καλύτερες αποδόσεις που είχε ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μεξικό-Πολωνία με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ο πιο αμφίρροπος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία για τον 3ο όμιλο στον οποίο φαβορί για την 1η θέση είναι η Αργεντινή. Το Μεξικό και η Πολωνία θα παλέψουν για το 2ο εισιτήριο, αφού δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση η Σαουδική Αραβία.

Ο αγώνας Μεξικό-Πολωνία έρχεται με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 600 στοιχηματικές επιλογές έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν σε κάθε παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ προσφέρονται και οι προωθητικές ενέργειες «Επιστροφή Στοιχήματος»* και «Παρά 1»*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση