Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιμένει η Αλ Νασρ προσφέροντας 500 εκατομμύρια ευρώ για 2,5 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 12:03 Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιμένει η Αλ Νασρ προσφέροντας 500 εκατομμύρια ευρώ για 2,5 χρόνια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαπρέπει στο Μουντιάλ 2022, αλλά ταυτόχρονα αυξάνονται και τα σενάρια για το μέλλον του, αφού είναι ελεύθερος μετά το πρόσφατο “διαζύγιό” του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ισπανική Marca αναφέρει λοιπόν, σε νέο ρεπορτάζ της, ότι η Αλ Νασρ προσφέρει “χρυσάφι” στον Κριστιάνο Ρονάλντο και βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Η νέα πρόταση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να περιλαμβάνει το… αδιανόητο ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ για 2,5 χρόνια, το οποίο και θεωρείται ιδιαίτερα δελεαστικό από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Μένει να φανεί αν είναι και αρκετό για να τον πείσει να αφήσει για πρώτη φορά την Ευρώπη και το αγαπημένο του Champion League.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση