Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: «Τρελό» ματς αλλά και αποκλεισμός για τις δύο ομάδες στον 5ο όμιλο Μουντιάλ 2022

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 23:10 Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: «Τρελό» ματς αλλά και αποκλεισμός για τις δύο ομάδες στον 5ο όμιλο Μουντιάλ 2022

Μετά από ένα παιχνίδι με εξέλιξη “θρίλερ”, η Γερμανία επικράτησε με 4-2 της Κόστα Ρίκα στην τελευταία αγωνιστική για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αλλά αμφότερες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τόσο η Γερμανία, όσο και η Κόστα Ρίκα βρήκαν σκορ πρόκρισης κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά τελικά η νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, άφησε αμφότερες εκτός συνέχειας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Γκνάμπρι και έχασαν στη συνέχεια ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για γκολ, επιτρέποντας στην Κόστα Ρίκα να αντιδράσει. Στο 58′ ο Τεχέδα ισοφάρισε σε 1-1 και με τα “Πάντσερ” να έχουν δύο δοκάρια με τον Μούσιαλα στη συνέχεια, οι Κοσταρικανοί βρήκαν και δεύτερο γκολ. Από σουτ του Βάργκας και κακή αντίδραση του Νόιερ, έγινε το 2-1, που έφερε σε θέση πρόκρισης τους Λατινοαμερικάνους.

Η Γερμανία κατάφερε όμως εύκολα να κάνει νέα ανατροπή, με δύο γκολ του Χάβερτζ και ένα του Φούλκρουγκ να οδηγούν στο τελικό 4-2, το οποίο όμως οδήγησε απλώς στον αποκλεισμό και των δύο ομάδων.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση