Formula 1: Στη Mercedes o Mick Schumacher

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 13:54 Formula 1: Στη Mercedes o Mick Schumacher

Στην ομάδα της Mercedes θα συνεχίσει την καριέρα του ο Mick Schumacher μετά το πέρασμά του από τις ακαδημίες της Ferrari και την Hass.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Mick Schumacher να αναλαμβάνει τον ρόλο του εφεδρικού πιλότου στην ομάδα της Mercedes επιβεβαιώθηκαν σήμερα από την ίδια τη γερμανική ομάδα.

Η επιβεβαίωση ήρθε μόλις μία ώρα μετά την ανακοίνωση της Ferrari για την αποχώρηση του Γερμανού από τις τάξεις της ιταλικής ομάδας και σε συνέχεια των δηλώσεων που είχε πραγματοποιήσει ο T. Wolff για τον M. Schumacher.

O M. Schumacher θα αναλάβει τον ρόλο του εφεδρικού οδηγού αντικαθιστώντας τον Nyck De Vries, ο οποίος κέρδισε μια θέση στο roster της Williams.

Ο M. Schumacher έρχεται από μια δύσκολη χρονιά με την ομάδα της Haas με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του οδηγού μετά από απόφαση του επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας G. Steiner.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο M. Schumacher δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση σε κάποια άλλη ομάδα, η αμέσως καλύτερη επιλογή για τον Γερμανό ήταν εκείνη του εφεδρικού οδηγού στη Mercedes.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η Mercedes κινήθηκε και για την απόκτηση του D. Ricciardo, με τον Αυστραλό να επιλέγει τελικά την Red Bull Racing και να επιστρέφει, έστω και στον ρόλο του τρίτου πιλότου, στην παλιά του ομάδα.

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση