Ο Λευτέρης Πετρούνιας νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΕΓΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 18:56 Ο Λευτέρης Πετρούνιας νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΕΓΟ

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, θα είναι ο νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών/αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΟ, έπειτα από πρόταση του προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διαδέχεται στη θέση αυτή τον πρωταθλητή του τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά, ο οποίος με επιστολή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση και από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ως αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών/αθλητριών της γυμναστικής ορίστηκε, επίσης με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου, αντικαθιστώντας την αποχωρήσασα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση