Ο Ντίνος Μαυροπάνος στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 15:30 Ο Ντίνος Μαυροπάνος στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, με τον διεθνή Έλληνα στόπερ να βρίσκεται στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild.

Ο Κωσταντίνος Μαυροπάνος ξεχωρίσει με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, με τον 25χρονο Έλληνα αμυντικό να έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, αλλά να βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του σύμφωνα με την Bild, ωστόσο για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαυροπάνος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 14 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δύο γκολ και μια ασίστ στη Bundesliga.

Πηγή: Bild

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση