Η Superleague επιστρέφει με μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη την Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 11:02 Η Superleague επιστρέφει με μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη την Τετάρτη

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών στο Pamestoixima.gr για την Superleague, την Serie A, αλλά και τον σημερινό αγώνα της Λίβερπουλ.

H επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος με τις πρώτες δύο αγωνιστικές του δευτέρου γύρου έφερε μεγάλο ενδιαφέρον στην Σούπερ Λιγκ, καθώς οι απώλειες του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΟΦΗ περιόρισαν τη διαφορά του στην κορυφή από την ΑΕΚ στους 4 βαθμούς, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη Κυριακή. Η Ένωση από την πλευρά της επέστρεψε με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Λαμία και Βόλο και ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Από την πρώτη αγωνιστική για το 2023, βεβαίως, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη την Τετάρτη με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις 4 βαθμοί. Στο Pamestoixima.gr υπάρχει πλήθος επιλογών για όλους τους αγώνες της Superleague την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ενισχυμένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ

Ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση, η Λίβερπουλ επικράτησε της Λέστερ με 2-1 και έφτασε τις 4 συνεχόμενες στην Πρέμιερ Λιγκ πλησιάζοντας την Τότεναμ που έπεσε πλέον στην 5η θέση. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέτφορντ (19:30) η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Γουεστ Χαμ στην τελευταία της αναμέτρηση για το 2022. Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις στο να σκοράρει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στο να σημειωθεί γκολ πριν το 40ο λεπτό, αλλά και στο να είναι το σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Πλήρης αγωνιστική την Τετάρτη στην Serie A με μεγάλο ντέρμπι

Η Serie A, έρχεται ξανά στην σέντρα την Τετάρτη με 10 παιχνίδια πρωταθλήματος που επιστρέφουν μετά τις 12 Νοεμβρίου. Από το πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο μεγάλος εντός έδρας αγώνας της Ίντερ με την πρωτοπόρο και αήττητη Νάπολι που βρίσκεται στην κορυφή με 8 πόντους διαφορά από την δεύτερη Μίλαν. Η Ίντερ είναι στην 5η θέση, έχοντας 11 βαθμούς λιγότερους από τους «Παρτενοπέι» και φιλοδοξεί να ξεκινήσει την αντεπίθεσή τους από τον αγώνα της Τετάρτης. Σημαντικό αγώνα δίνει και η Μίλαν εκτός έδρας με τη Σαλερνιτάνα, ενώ η Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρεμονέζε. Για όλους τους αγώνες, υπάρχει πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Pamestoixima.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση