Σε πολυτελή διώροφη σουίτα μένει ο Ρονάλντο στο Ριάντ: Έχει 17 δωμάτια και «απαράμιλλη θέα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 09:28 Σε πολυτελή διώροφη σουίτα μένει ο Ρονάλντο στο Ριάντ: Έχει 17 δωμάτια και «απαράμιλλη θέα»

Άγνωστο το ακριβές κόστος της διανυκτέρευσης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τα ευρωπαϊκά γήπεδα και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία με την οικογένειά του. 

Το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ δεν έχει προηγούμενο στην ποδοσφαιρική ιστορία και ήδη είναι εμφανής η χλιδή μέσα στην οποία θα ζει.

Έχει εγκατασταθεί στο Ριάντ και ειδικότερα στο Kingdom Tower, ένα από τα ψηλότερα κτήρια της χώρας. Διαμένει σε μία από τις καλύτερες σουίτες που μπορεί να προσφέρει η πόλη, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει 17 δωμάτια.

Η σουίτα εκτείνεται σε δύο από τους συνολικά 99 ορόφους του Kingdom Tower και δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για το ακριβές κόστος της διανυκτέρευσης. Η πιο «ταπεινή» προεδρική σουίτα κοστίζει περίπου 3.700 ευρώ το βράδυ. 

Εκτιμάται πως μέχρι να βρει τη μόνιμη κατοικία για τον ίδιο, την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά τους, ο λογαριασμός του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει τις 280.000 ευρώ.

Μέχρι τότε, όμως, θα μπορέσουν αν απολαύσουν την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης και να τρώνε το καλύτερο φαγητό στο προσωρινό σπίτι των πέντε αστέρων.

Το ξενοδοχείο διαφημίζει τη σουίτα για την «απαράμιλλη θέα» που προσφέρει. «Η νεότερη διώροφη σουίτα μας εκτείνεται στον 48ο και 50ο όροφο του ξενοδοχείου, με ένα υπερυψωμένο σαλόνι, ένα ιδιωτικό γραφείο, μια τραπεζαρία και μια αίθουσα πολυμέσων». 

Ο χώρος είναι μεγαλύτερος από το σπίτι στο οποίο ζούσε ο Πορτογάλος άσος στη Βρετανία, όπου έπαιζε για η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Για να δειπνήσει ο Ρονάλντο μπορεί να απολαύσει «τα καλύτερα πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, με τα πιο φρέσκα υλικά κατά παραγγελία».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση