Australian Open: Βγήκε το πρόγραμμα για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 12:34 Australian Open: Βγήκε το πρόγραμμα για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζονται για τα πρώτα παιχνίδια τους στο Australian Open και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Την αρχή στο Australian Open 2023 θα κάνει ξημερώματα της Δευτέρας (16/01) η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο Rod Laver Arena την Γουάν, μετά τις 3 ώρα Ελλάδας. 

Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στο αυστραλιανό Γκραν Σλαμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος και θα παίξει με τον Αλίς στη Margaret Court Arena, στις 10 το πρωΐ, σε ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα στα κεντρικά κορτ

Rod Laver Arena (02:00)

Σινιάκοβα-Γκοφ

Γουάν-Σάκκαρη

Ναδάλ-Ντρέιπερ

(10:00)

Σβιόντεκ-Νιμάιερ

Γκιρόν-Μεντβέντεφ

Margaret Court Arena (02:00)

Πεγκούλα-Κριστιάν

Χούρκατς-Μαρτίνεθ

Κένιν-Αζαρένκα

(10:00)

Τσιτσιπάς-Αλίς

Κις-Μπλίνκοβα

John Cain Arena (02:00)

Έντμουντ-Σίνερ

Βαν Ούτβανκ-Κβίτοβα

Μπάες-Κούμπλερ

Τομλιανοβιτς-Ποντορόσκα

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση