Champions League: «Εφιάλτης» για τα ζευγάρια τον Άγιο Βαλεντίνο - Βραδιά με Μίλαν, Παρί και Μπάγερν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 13:41 Champions League: «Εφιάλτης» για τα ζευγάρια τον Άγιο Βαλεντίνο - Βραδιά με Μίλαν, Παρί και Μπάγερν

Δύο ευρωπαϊκές «τιτανομαχίες» την ίδια ώρα (22:00) και δεν είναι οι μόνες για την βραδιά της Τρίτης

Κάθε χρόνο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δίνει το δικό της χρώμα στο ημερολόγιο για τα ζευγάρια. Κάθε χρόνο, όμως, ρισκάρει επίσης το... συναπάντημα με την επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ημέρα των Ερωτευμένων συμπίπτει με την έναρξη της φάσης των «16» του Champions League. Και τα ερωτευμένα ζευγάρια πιθανότατα βλέπουν τα σχέδιά τους για την ξεχωριστή αυτή μέρα να... κλονίζονται, αν κοιτάξουν τα ποδοσφαιρικά ζευγάρια της βραδιάς.

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, του Κιλιάν Μπαπέ και του Νεϊμάρ απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας, πράξη πρώτη για ένα από τα οκτώ εισιτήρια των προημιτελικών.

To άλλο παιχνίδι της ημέρας συγκεντρώνει επίσης  μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Δύο ευρωπαϊκές «τιτανομαχίες» την ίδια ώρα (22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (22:00):

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Μίλαν - Τότεναμ

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση