Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Ράντονιτς - Αναζητείται λύση στα οικονομικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 16:17 Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Ράντονιτς - Αναζητείται λύση στα οικονομικά

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 8 σε συνδυασμό με το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου, έφεραν τον Ντέγιαν Ράντονιτς με το ένα πόδι στην έξοδο του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Μαυροβούνιο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την αποζημίωσή του, με τον ίδιο να αξιώνει όλα τα χρήματα του συμβολαίου και για τη νέα σεζόν, τα οποία ανέρχονται στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ περίπου στο σύνολο.

Ουσιαστικά ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε με αποτέλεσμα η απόφαση για την απομάκρυνσή του από τον «πράσινο» πάγκο να είναι ειλημμένη. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Ράντονιτς με τους «πράσινους» είναι κλειστό διετές, κάτι που δυσκόλευε εκ των πραγμάτων την διαδικασία της αποδέσμευσής του. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ωστόσο του έχει προτείνει να λάβει μέρος των χρημάτων και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ωστόσο ο Μαυροβούνιος ζητάει να λάβει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση... ομάδα αναλογικά και του ρόστερ της. Εκτός από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο από την αρχή της σεζόν έως και το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό, ο ίδιος είχε χάσει τα αποδυτήρια, κάτι που φάνηκε και από το περιστατικό με τον Ντουέιν Μπέικον. Κάτι που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, καθώς εκκρεμεί ακόμα η «χρυσή τομή» για τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημίωση.

Αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις θα φανεί και με ποιον τρόπο θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την «επόμενη ημέρα» και τον προπονητή που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση