Μίλτος Τεντόγλου: Αγώνας στη Μαδρίτη με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 12:16 Μίλτος Τεντόγλου: Αγώνας στη Μαδρίτη με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης (φωτο intime)

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα δώσει ακόμα έναν αγώνα σήμερα (20:30, Cosmote 9) στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης κάτι που φάνηκε εμφατικά στο σύνολο των εμφανίσεων του στη σεζόν.

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Τουρκία, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα κάνει μια τελευταία εμφάνιση στο μίτινγκ της Μαδρίτης, την Τετάρτη (22/2). Ο ολυμπιονίκης του Τόκιο πέτυχε 8,20 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα όπου κυρίαρχη έννοια του ήταν να ικανοποιήσει τους φίλους του στίβου που βρέθηκαν στις εξέδρες για να τον χειροκροτήσουν και λιγότερο να κυνηγήσει το πολύ μεγάλο άλμα.

Δίχως πίεση θα μπει και στη διοργάνωση της Μαδρίτης, αφού όπως δήλωσε μετά το πρωτάθλημα, το μεγάλο άλμα το κρατάει για την Κωνσταντινούπολη.

Στη Μαδρίτη θα συμμετάσχουν ακόμη ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία), ο Μάικελ Μάσο (Κούβα) και ο Κινέζος Χάνγκ. Ο Τεντόγλου έχει πετύχει φέτος 8,41 μ. στο αγώνα του Λιεβέν που είναι και η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση